Filleman

Åh den hästen, blir bara mer och mer förälskad i honom för varje dag som går!!
 
Red honom i ridhuset idag, och han lyssnade så bra och var så duktig, kommer bli så jävla perfekt när han musklats och ätit upp sig lite, åh min fina stjärna!
Ska försöka åka på någon träning med honom inom kort, hihi åh.
 

Q/A

Börjar han möjligtvis med ett M?
 
- Japp! ;)

Fuckkkkl

Idag har jag ont i huvudet som fan och får väl börja äta min medicin/tabletter eller whatever det nu kallas.. Åh mår inte bra, ska bädda ner mig i sängen innan jag somnar i soffan.. Have a good night!


Fuck you, my dear.

 
 
 
 
 
 
 

Tappade hela bunten, fan.

Alltså, åååh jag har så otroligt mycket negativ energi i mig känner jag. Alltså jag försår mig inte på människor längre.. Eller nej, förlåt. JAG HAR ALDRIG FÖRSTÅTT MIG PÅ MÄNNISKOR. Finns inget på denna jord som jan göra mig mer arg än vad människor kan.
 
Vad hände med att vara ärlig? Att vara äkta? Att säga som det är? INTE VARA SÅ JÄVLA FEG. Nae usch är så trött blää. Kul att jag bara bloggar när jag är fett sur haha förlåt :(
Måste få ut mig allt bara, bästa stället är ju här.
 
 
Okej nu tänker jag gå in lite på hur jag tycker och tänker om killar. Skiter i vad folk tycker nu, och jag bryr mig inte om att jag skriver ut lite om det här är bara piss trött på vissa saker..
 
 
Okej. 
1: Om du inte är intresserad, SÄG DET DÅ FÖRHELVETE?!?! SÅ jävla irriterande när ni bara blir allmänt jävla cp sega och när man till och med frågar så säger ni inte som det är? Vafan är då ursäkten? Sluta vara så jävla fega. Blir arg nu.
 
2: Ge inte en brud falska förhoppningar om ni är osäkra, eller åtminstone säg det då ifall det känns som ni redan givit oss fel vibbar eller något. Hur ska vi veta? Vi är inga jävla mindreaders.
 

Jag önskar verkligen att jag kunde veta hur ni tänkte, fatta vad enkelt det skulle vara då.
Och jag påstår INTE att det alltid är sådär som jag beskrev nu. Ni som hittat en underbar kille, yey, GRATTIS TILL ER.
 
 
Jag kan vara ärlig och säga att jag aldrig upplevt ÄKTA kärlek.
Jag har haft en pojkvän, eller om man ens kan kalla det för det? Skäms iallafall över det, skäms att jag ens vistats i närheten av den människan, han är mitt största misstag. En sak jag inte skäms över är att skriva det här om den människan just nu. Så mycket han sårade mig, så mycket han ljög. Han var inte äkta utan han playade sönder mig som han antagligen gjort med halva Norrköping :)) 
 
Jag har redan väldigt svårt att lita på människor och är redan väldigt osäker, och vissa saker som hänt på senaste tid har inte gjort det bättre för mig direkt.
 
Har egentligen inga problem med att skriva ut vem killen är, för jag tycker alla ska veta vad han gör mot tjejer. Men jag skäms över att jag varit tillsammans med honom så därför känner jag inte för att skriva ut det. Hööhöh.
 
Alltså, kommer säkert ångra att jag skrivit ut allt det här sen och kommer säkert ta bort det. Lucky you om du hunnit läsa allt innan isåfall.
 
Men iallafall, jag är glad ochsådär. Bryr mig inte om äcklet längre men vissa saker gör mig fortfarande arg hehe.
 
 

You make me feel so low.

Hello! Förlåt för dålig bloggning till er som fortfarande hänger här.
Igår var tanken att jag skulle plugga matte när Anders hade jobbat klart med verandan men jag somnade klockan 8 och vaknade vid 10 tiden, hade världens ångest, dels för att jag suger i matte och jag får inte in något i huvudet efter typ 9? Och att Anders inte vill sitta och plugga klockan 10 haha.. Aja, får plugga som ett djur sen.
Har även Fille att rida sen och hjälpa Ebba att hoppa lite på Råbert. Får stressa som fan.. Bye!


ASDFFGHJKLL FELFELFELFELFELFEL

"ALLTSÅ JAG LOVADE MIG SJÄLV ATT INTE SÅNT HÄR SKULLE FÅ TA MIG SÅ HÅRT MENTALT, OCH NU HAR DET GJORT DET IGEN, jag är en vekling och nu är jag arg"
 
 

Skrev nyss detdär till en, och det stämmer. Jag fortsätter att bryta mina löften, jag är en jävla vekling och jag är trött på det. SÅ HEJDÅ. Ska lägga mig under en kudde och tänka på saker om livet, OCH GÖRA NYA LÖFTEN EFTERSOM JAG NU INTE HAR NÅGRA BECAUSE OF ATT JAG SUGER OCH BORDE SITTA INLÅST I ETT SKÅP I 2 DAGAR SÅ JAG KAN FÅ ASDFGHJJKLL VET INTE. Godnatt. BLÄ.
 
 

Please, come and save me from my loneliness.

 
 
 

Bringing me down.

Hello! Sorry för urdålig bloggning men har varit i Stockholm och shoppat lite haha, vi har haft jätteroligt och mysigt. Stort jäkla + på lägenheten, bästa ever och fler gånger lär vi åka dit i sommar, wooo!
Orkar helt ärligt inte skriva så jäkla mycket om det, ni får se 3 kjolar jag köpte, sen har jag köpt mer men det får ni se vid något annat tillfälle!
 
 
 
 

Q/A

Hej! Hur ser din stalltid ut när du är där? Vill ha tips på hur man ska orka med 2 hästar + skolan.. Vill inte att det ska ta för lång tid för man vill ju ha tid med annat också! Hur lång tid är du i stallet? O har du några tips?!
 
Hej, ska försöka svara lite kort nu eftersom jag jättetrött men hinner inte blogga imorgon så jag gör det nu!
 
Allt handlar nog om prioritering, och jag har världens bästa mamma som alltid ställer upp och hjälper mig om det skulle behövas!
Jag har ju inte Råbert alla dagar i veckan utan han har ju en halvfodervärd som tar allt ifrån 3-4 dagar i veckan så det är rätt skönt.
Men när jag är helt ensam i stallet och ska fixa allting själv och rida båda så är jag där ca 4 timmar om inte mer ibland?
Skulle det vara så att jag har mycket plugg någon dag så brukar jag låta hästarna eller bara Fille vila eller så tar jag en promenad med honom. Och min mamma tycker det är roligt att pyssla i stallet så hon brukar följa med rätt mycket och fixa stall arbetet.
Men visst är det jobbigt ibland och det tar mycket tid, men jag hinner träffa vänner och plugga sålänge jag prioriterar tiden, jag brukar ju inte direkt söla mig när jag är i stallet, brukar ha tempo när jag fixar iordning boxarna och maten och sen tar jag den tid jag behöver eller tar ett kortare pass när jag rider beroende på hur allt ligger till.
Jag kände ett tag innan jag köpte Fille att jag inte ville ha 2 hästar för att det skulle ta för mycket tid, men för mig funkar det bra iallafall, jag kanske inte kan gå på stan och träffa kompisar lika ofta nu men det funkar och jag klarar mig liksom..
 
Haha hoppas du fick en lite insyn på hur det är att ha 2 hästar samtidigt som man har skola och vill göra annat. För mig funkar det iallafall!!
 
 
Kom gärna med fler frågor om det är något ni undrar över, va inte blyga! ;)
 

10 little things about the day.

TIO FRÅGOR OM IDAG;
Vad har du gjort? – Gjort nationellaprov i religion, fördrivit tiden på stan i 2 timmar, hämtat sadel, ridit båda hästarna, ätit, duschat kallt, degat.
Har du varit glad idag? – JAA!
Har du varit ledsen idag? – Nej heheh.
Har du gjort något bra idag? – Ridit mina hästar hehe.
Vad ska du göra nu? – SOVA.
Har du gjort något dåligt idag? – Gått in i en tunna..
Vad har du ätit idag? - frukoooost, pannkakor och kassler (KASSLER ÄR BLÄ)
Har du duschat idag? – YEP, FANNS INGET VARMVATTEN. SÅ DET VA KALLT.
Är du trött nu? – asa trött.
Vad händer imorgon? – Äckliga nationella, rida Fille och sen träffa Becca.
Går du i skolan? – Duuuh.
Har du varit i skolan idag? - MEN JA.
Hur mår du just nu? - Grymt bra men grymt trött så .. GODNATT.

 

NO TIME.

JAG HAR INGEN TID ATT BLOGGAA GAAAAH FÖRLÅT.
 
Jag kom hem för typ en timme sedan och jag har duschat och ätit kvällsmat. Red båa hästarna idag, hämtat ut sadeln, väntat på mamma i stan oherregud vad fullt upp det är nu.. JAG HOPPAS PÅ ATT FÅ MER TID SNART. FÖRLÅRFÖRLÅT MEN JAG MÅSTE PLUGGA TILL ANDRA DELEN I SO NATIONELLA NU. FÖRLÅT.

Shoot.

Jomen jag lever!
 
Hejpå er, dagen har varit lite stressig. Var i skolan till 20 över 2 och sen hem direkt, tog det lite lugnt och sen vidare till stallet för att pyssla om Mysis-Fille! 
Han fick komma ut och gå lite, gick först i ridhuset och sen fick han komma ut i paddocken för första gången haha, har ju inte gått och rida där på ett tag. Han tyckte det var skapligt spännande iallafall. Sötis.
 
 
Sen kom jag hem och hjälpte mamma med maten och lite sånt, passade på att få hjälp med plugget inför nationella imorgon, åh vad jag hatar känslan inför nationella. Blir så nervös. Blir nervös av tanken att man måste sitta där i 2 timmar. Inte säga ett ljud och bara försöka komma på allt man pluggat in. 
Jag får så himla lätt hjärnsläpp inför prov, kan verkligen kunna allt dagen innan men sen när jag väl sitter där så går det åt skogen. Blä. HÅLL TUMMAR OCH TÅR.
 
Nu har jag precis duschat och ska kolla igenom plugget lite till så det sitter som gjutet, haha om det ens går..
 

Bullshit on a high level.

hur lång är du? nu när du har köpt en ny häst, har du tänkt att ha kvar Råbert?
 
 
Svar: Jag är ca 168, och jag vet inte riktigt hur det blir med Råbert. Vi har en halvfodervärd på honom just nu. Får se vad som händer helt enkelt. Och Råbert bryr sig inte om min längd alls.
 
 
Så om det är någon som ska klaga på att jag är för lång eller något så behöver ni inte lägger ner energi på att skriva det här, because.. I don't give a fuck :)) Jag känner min häst och skulle jag märka att han tog skada av det så skulle jag ju absolut inte ridit osv.
 
Och det var inte till dig som frågade jag skrev det till, utan det var bara allmänt, för jag vet hur hästfolk är. Jävligt mycket skitsnack och jag är så trött på det.
 

Q/A

vilken linje och skola har du kommit in på? :)
 
Svar : Foto & Film på De Geer skolan! 

The reckless and the brave.


You can't find the right person if you're still holding on to the wrong.

Hejsan!
Sitter just nu i sängen och har läst igenom lite papper inför Nationella som vi ska ha på Tisdag och Onsdag. Känns inte bra, fick alla mina papper i Fredags och detta kommer inte sluta bra, är så rädd att sänka mig nu när jag preliminärt kommit in på mitt första handsval. Måste ligga kvar där. Ångest.
 
Idag gick jag och Mimmi på stan och jag hittade ett par coola solbrillor jag var tvungen att köpa, haha fick betala 9kr eftersom att jag hade 50kr tillgodo höh, så det var ju bra!
 
Idag är jag stallfri, Clara har Råbert och mamma skulle fixa iordning till Fille eftersom han ändå skulle vila. Hans sadel kommer förhoppningsvis på Tisdag så då kan jag komma igång ordentligt med hans träning osv. Ska bli roligt att få hoppa honom hemma oxå, har ju bara hoppat honom en gång och det var på provridningen haha. Ser fram emot allt som kommer nu!
 
Bild från New York.

Can't ever get enough.

Idag var jag i stallet väldigt väldigt länge, det är det enda jag gjort idag, varit i stallet och ridit mina fina hästar. Och klippt sönder lite t-shirts, men jaja.
 
Båda var verkligen grymt fina idag, red inte Fille så länge men eftersom att han vilade igår så var han väldigt pigg och glad hehe, sötis. Mimmi testade också att rida honom efter mig.
Åh har verkligen förälskat mig i den där hästen.
 
 
Råbert var också helt underbar idag, Mimmi började rida honom medans jag tog in några hästar men det hade gått jättebra för henne.
Jag hoppade några språng som ni såg några inlägg tidigare, avslutade på några 110 skutt, och han tar det ju verkligen som ingenting, världens finaste. Åh <3
Jag är såhääääääääääääärX146743202093874 glad!

Cadfach Rhufeinadd <3

 
 
 
 
 
 
 

Zilverfeet C <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Råååbert

 

Color.

Jag har nog haft alla möjliga olika färger i håret känns det som, och här är en färg. Orange.. Hahah, dock var det inte meningen att det skulle bli så, misslyckat fall av att försöka få det rött, vet inte riktigt hur det kunde bli oranget? Men så var det. Och jag hade långt hår däääär, blä känns inte som att det växer nu :(
 
Blå lugg har jag ju också testat på, gillade det.. Kul att sticka ut faktiskt, dock var det väl inne i min "emo-stils-period" och då funkade det väl eftersom jag bara gick i svarta kläder (HAHA) , men nu när jag vill kunna gå i alla färger så är det ju bara jobbigt att man måste ha rätt färger så det inte skär sig som in i helvete, men ja det vä coolt höhö.
 
Jag har haft mer färger än så men orkar inte leta efter fler bilder.
Just nu har jag väl svart med mörkbruna slingor här och där, vill ha mi egna hårfårg nu.. Villsäga mörkbrun :(

Tillfälligt.

Fixade iordning en header lite sådär as snabbt som får vara där tillfälligt, höhö duger.

Strawberries & Champagne.

Fick även detta av min underbara kompis som var i USA. ♥
 

Vans off the wall.

 
Är så glad, har äntligen fått dom. Världens bästa skor, äger nu 3 par woohoo! Snygga som satan.
Min kompis som åkte till USA köpte med sig dom här till mig, åh :')
 

People hate to show love, but love to hate.

Roligt hur allt blir en aning smalare med oskärpa, godnatt!
 

Don't let a bump in the road seem like a mountain you can't climb.

Hello, var hemma från skolan idag.
Åkte iallafall ut till stallet senare och några från Sharpman kom dit, dom provade ut en sadel till Fille och lite sådant. Så den kommer evl på Tisdag och då kan jag börja rida ordentligt och även få börja hoppa!
Köpte även en speciel Tempur padd till honom, eller det var verkligen ett måste. Helt sjukt att en padd kan kosta 1990.- dock.. Aja, det var det väl värt I guess.
 
Hängde med Carro ut på en ridtur i skogen med Råbert, jätteskönt och mysigt att få komma ut och märktes att Råbert också uppskattade det, hihi pigg och glad hela tiden. Avslutade med lite trav och galopp i paddocken som man äntligen kan rida i nu. Vår ♥
 
Just nu sitter jag vid köksbordet och ska försöka plugga lite, wish me luck.. Suck.
 
Tunnisen haha :')
 
Bilderna tog Mimmi för ett par dagar sen.

Caring less is the easiest way to be happy.

 
 
 

You can't have a better tomorrow if you always thinking about yesterday.

Hello!
 
Idag slutade jag tidigare än vanligt så slapp sista lektionen och kunde ta tidiga bussen hem, så grymt skönt måste jag säga!
Vi hade idrott idag och det va redigt jobbigt, ärsta styrkepasset och jag va helt död efteråt. Fan så skönt, behövdes! ;)
 
När jag kom hem tog jag en promenad with the dog och sen gick jag hem till Rebecca ( ALLTSÅ JAG ÄLSKAR ATT JAG ÄR GRANNE MED EN AV MINA BÄSTAVÄNNER, DET ÄGER RÄTT MYCKET!!!!!111 )
Vi gjorde liiiiite styrkeskit, lyssnade på musik och pratade om everything and nothing. Äger.
 
Sen gjorde vi chockladbollar, såg på TW och hade det mys. Liver rullar och allt äger. Yep!
 
SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG, VÅÅÅÅÅÅR. DET ÄR VÅÅÅÅR. Fast kallt.

Don't get bitter, get better.

Iallafall så är jag glad, jag blir inte ledsen över sådana saker som jag egentligen skulle blivit ledsen över, alltså jag mår bra. 
Jag är glad och jag är så trött på att gubbla på saker, så jag har slutat med det. OCH JAG MÅR BRA AV DET.
 
Oh, känns som allt bara kommer bli så jävla awesome nu, kommer fokusera mer på mina fina hästar, försöka lägga ner lite mer tid i skolan, ska komma igång att träna, styrka och kondition, ska försöka att börja äta rätt, ska försöka att fortsätta må såhär bra och försöka hålla kvar motivatonen till allt.
 
Ska även försöka blogga mer och fota, har haft lite fullt upp nu men förhoppningsvis kommer det lugna sig lite.
 
 
 

7/4

Okej börjar med gårdagen.
 
La fram 2 bommar på långsidan och hade ca 24m imellan, började med att rida runt ena bommen i trav i en volt typ, haha det första han gjorde var att hoppa över bommen, han gjorde det ett antal gånger innan han förstod att det räckte men att bara trava över dom. Verkar inte som att det är något han är van vid (?). Hört att dom inte tränar hästar över bara bommar i Holland, och jag vet inte hur mycket dom vi köpte honom ifrån hann rida?
 
Iallafall så var jag jättefin tillslut, galopperade över båda två. Gick på 6 och höll tillbaka lite extra så gick han på 7. Tror att det är bra att träna så nu för att stärka muskler osv. Han tjurade till vid ett tillfälle och slänge ut ena bakbenet haha sötis, han blev nog trött också.
Men jag är nöjd över honom och jag tar det lugnt med tanke på att han inte har muskler.
 


 
 
 
 
 
 

Search for a solution.

Hello! Har precis gjort mig klar inför skolan. Har lite mer motivation till att i kroppen just nu men jag är då fan inte taggad att börja skolan igen..


Jag ska försöka att skriva om gårdagens ridpass när jag kommer hem, det blev jätte stressigt och jag hann bara klicka på ladda upp de där 3 bilderna, lämnade datan på och allting. Sen åkte jag till pappa.
Hos pappa hade jag inte tillgång till någon data heller så ja, det blev ingenting. Men förhoppningsvis ska jag försöka göra det sen när jag kommer hem. Har massor att göra, plugg och stallet tar upp de mesta av tiden, suck åt plugget.

Jaja, skriver sen. Ciao!


3 från idag <3

 
 
 
 

Fillifjonk

 
 

Since you been gone.

Hello!
Sitter just nu utanför Filles hage, har varit i stallet sen klockan 10 typ och klockan är nu halv 12. Ska snart åka hem och äta osv sen ska jag tillbaka hit vid 2-3 och rida båda hästarna. Sen ska Emma hjälpa mig med plugget.

Nu ska jag mocka hans hage, ciao!


Lost in your eyes, I'm a fool and I know it.

Jag ska försöka fixa till designen här på bloggen, lite mer färger och mer bilder. Har ju haft den lite mer åt livet utanför stallet på senaste tid, men nu är mitt liv rätt så mycket i stallet så ja, kommer ha den till allt och ni som inte vill läsa om hästarna, hoppa över det? Eller ni som inte vill läsa om annat än just hästarna, skip it 2?
 
Så får det bli, nu ska jag späna vidare på en desgin.. Skulle vilja fota Fille lite mer men kanske knäpar ihop en som jag kan ha sålänge hehe!
 
 
 

Answer.

Fick en fråga utav Julia: 
vilket stall står du i? :)
 
Svar: Jag står i stall Millennium, i Marby! :)
 
 

I'm a lucky one.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zilverfeet C

Hejhejhej! Idag är jag riktigt glad, för idag har jag blivit storhäst ägare!
 
Världens finaste gick igenom besiktningen och nu är han min. 
Jag var himla nervös när veterinären gjorde böjprovet, är alltid nervös på dem, blä usch! Men det gick super iallafll och jag är glad, glider runt på moln hiihihihi åh vad jag har motivation till allt med hästarna nu, är så lycklig!
 
Han heter iallafall Zilverfeet C men kommer att kallas för Fille och är ca 170cm i manken.
Han är ny importerad från Holland och har bara stått i Sverige i 9 dagar haha.
Han är född 2004 och har tävlat upp till 110 med vinst.
 
Red honom en sväng när vi kom hem och han var helt lugn, som ingenting verkligen, helt underbar haha åh jag har verkligen kärat ner mig i honom.
 
Eftersom ingenting ingick så är det mycket som ska köpas, hade redan förberett med 2 fleece, ett regn täcke , ett träns, ett bett, en lädergrimma och en vanlig grimma. Så det är allt han har. Han får ha Råbert sadel sålänge med padd och en handduk under, han ska få en egen sadel så fort han musklats lite för just nu har han inte mycket muskler alls haha, han ser ut som ett litet benrangel bebis <3
 
Mer bilder koommeeer !
 
 
 
 

I'm gonna break your little heart and watch you take the fall.

En kopp te, en katt, en dålig bok, min data och världens bästa säng. Kan inte bli så mycket bättre.
 

Wide awake, my mistake so predictable, you were fake.

OKEJ HEJ.
 
Ligger just nu i sängen (standard stället att blogga ifrån höhö) och ska snart sätta på ett avsnitt av Teen Wolf, bästa som finns (efter Pretty Little Liars som inte visas fören 11 Juni igen, fml).
 
Idag har jag verkligen haft fullt upp, jag åkte till stallet vid halv 2 och kom hem klockan 6, bra jobbat!
Haha men jag rakade heeeeela Råbert idag, det behövdes verkligen om man säger så, halva hästen försvann haha, gulligt men hårigt som satan.
 
Trodde inte han skulle vara överdrivet pigg när jag skulle rida men där hade jag fel, fel, fel, fel.
Han var jätte fin i traven i, gick i perfekt form hela tiden. I galoppen däremot.. HAHA, oherre, för första gången på väldigt väldigt länge höll jag på att ramla av från honom, hans skjuter en verkligen ur sadeln när han gör sina 3 meters skutt rakt upp i luften gång på gång hela långsidan ner hahah, kunde inte sluta skratta, det är verkligen sjukt kul men när jag till sist hamnade på hans hals var det inte lika roligt längre, haha!
 
Jorå men han är söt, förstår att han har massa energi nu. Ska rida honom imorgon istället för Clara och Ebba eftersom han är så pigg nu, känns säkrast så. 
 
Efter det kom jag hem och duschade och städade undan i mitt rum och fick finbesök av världens bästa Beccis, älskar att ha en av mina bästisar som granne, helt sjukt skönt måste jag säga! Vi pratade och skrattade och hade det allmänt mysigt, sen följde jag med henne när hon skulle gå hem så hon slapp gå ensam, tänkte dock inte att jag behövde gå hem helt själv sen.. OCH DET ÄR FAN LÄSKIGT HÄR UTE DÄR JAG BOR, INTE EN JÄVEL, KNAPPT EN LAMPA, HELT BÄCKSVART. Haha, vågade inte ha musik ifall någon skulle hoppat fram <////3
 
Min älskade bebis, kommer nog bli mycket häst i denna blogg framöver.. Vet inte om jag ska ha en blogg endast om häst och sen ha kvar den här som bara vardags blogg.. ELLER BLANDA.. I dunno )))):
 

I will always point at the darkest road.

Hello!!!!11
 
Ligger i sängen och vänta på att åka in mot stan för att fixa några "ärenden" haha, det låter så fullt men så är det.
Åhh kan det inte bara bli Fredag någongång eller?!???
 
Kan ju också säga det om han går igenom så kommer jag ju ha 2 hästar, så "hejdå-någon-annan-fritid-än-stallet"
haha fast det ska faktiskt bli dö roligt, är sjukt pepp och känner att motivationen är högre än aldrig förr :')
 
Senare ska jag åka och spänna tandställningen, kommer inte sluta bra för jag tror jag kommer få ännu ondare i mitt stackars huvud då :(
Lutar mot vårdcentralen igen tyvärr...
 
JAJA NU SKA JAGS LUTA SKRIVA OM OINTRESSANTA SAKER, HA DET GÖTT. BYL.
 
 
 

Staring at the same thing over and over again.

Hej på er!

Vaknade vid halv 10 och gick halvsovandes och ställde mig i duschen direkt för att försöka vakna.
Klockan 10 kom Clara, haha jag hade inte ens hunnit tagit på mig kläderna utan jag stod där så fint i min badrock och fixade håret. Jaja.
 
Vid halv 11 lämnade vi huset för att åker till Åtvidaberg för att jag skulle prova en häst.
Jag kan ju säga att jag fastnade direkt för den bara av att se den komma ut ur transporten, oherregud vilken vacker häst.
 
Vid flera tillfällen när hon först visade honom sa jag hur fin han var, alltså haha.. Sjukt va fin den var!
 
Väl när jag fick sitta upp och testa själv så kändes allt jättebra och jag hoppades att den skulle kännas lika fin i galoppen som den kändes i skritt och traven, för jag har typ värsta "galopp-komplexen". Det måste kännas bra där annars skiter sig allt liksom haha. Men den va helt underbar i galoppen, ooh.. Speakless haha :(
 
Hoppade fram lite och den kändes jättefin och framåt där också, höjde och den va lika fin då.
Ställde upp vid ett tillfälle jag satte den väldigt dumt in i en kombination, han rättade till mitt lilla misstag och hoppade som ingenting, jag kunde verkligen inte sluta le.
 
Så fort jag hoppat klart sa jag till mamma, " Jag ska ha honom, jag vill inte prova någon mer. Jag vill verkligen ha honom".
 
Redan i bilen så snackade vi om att det är viktigt att gå på magkänslan, och jag gjorde det. Jag har provat andra storhästar och ingen har känts såhär himla bra, jag ville ha honom, så var det bara. Litar på min magkänsla, för det kändes helt awesome helt ärligt.
 
Så yep, på Fredag ska han veterinär besiktigas och går han igenom så tar vi hem honom då.
 
Mer än så tänker jag inte berätta om honom, självklart tror jag han kommer gå igenom då det inte va sålänge sedan han besiktades UA, fast det var ju dock i Holland så vet inte riktigt hur dom kollar men jag håller mina tummar och tår hårt, det här ska gå bra!
 
Men ja, hoppas ni också håller era tummar och tår, och går han igenom så ska ni få reda mer om honom.
 
Först tänkte jag inte skriva om detta här i bloggen, men jag var verkligen tvungen. Jag har hittat min dröm storhäst, så är det!
 
 
 

<3


Ta det med en nypa salt.

Ja vi är inte seriösa men vi har jävligt kul :))))
 

We're breathing just for fun.

Hello fuckers.
 
 
Sitter i sängen (ovanligt?) ska snart ut och filma lite, förhoppningsvis kommer ni få se massa skit ikväll, ska försöka klippa ihop det om det blir något värt att ha. Hoppas haha!
 
Aja finns inte så mycket mer att skriva just nu, skriver mer sen. HA DET !
 
 

Once upon a time a had blue hair.


A table set for two and finally I'm forced to say the truth.

Sitter just nu i mimmi säng igen haha, vi har precis ätit kvällsfrukost som vi kallar det, det är standard liksom.
Imorgon ska vi ner till stan och möta upp Lisa och sen åker vi nog hem till mig hehe.
 
 

RSS 2.0