Nolla.

Helluuu, jag lever. 
 
Den här dagen går att beskriva i så många oliak känslor. De starkaste måste nog vara : Glädje, Helt lost ,Trött.
 

Morgonen kunde inte startat bättre.
Sen kunde inte skoldagen bli segare eftersom vi skulle nollas efter skolan och det var väl det enda alla tänkte på hela dagen, haha!
 
Våran nollning var himla rolig, samt lite äcklig men jaja.
Först var vi tvugna att doppa ansiktet i vatten sen leta efter en sockerbit i mjöl. Mitt i södertull. Kul när alla stod och kolla ;)
Sen gick vi vidare till en staty där vi skulle posera, vet inte hur många olika poser vi var tvugna att dra..
Sen vidare till konstumeeset, eller utanför där vi skulle spränga ballonger mot varandra i olika sexställningar hahah jäklar, vi fick " Cowgirl" hahaha, gjorde fett ont när den smällde :')
Sen vidare in till stan där vi skulle ha musicquiz, de laget som sjöng rätt låt slapp dricka äckliga häxblandningar som dom hade blandat ihop, självklart fick mitt lag dricka 3 st.. ÄCKLIGASTE JAG VARIT MED OM.
 
Sen vidare bort mot ICA i stan där vi skulle hoppa runt i soppsäckar och sjunga "små nollorna" (små grodorna fast utbytt till små nollorna).
 
Sen avslutade vi allt i Vasaparken där vi skulle först skulle gå Catwalk på en pressänning med massa vatten och sopa, inte det lättaste om vi säger så. Sen var det dans till Gagnamstyle och sen skulle vi shuffla hahaha..
Avslutade med dragcamp på den där, sen fick vi ögonbindlar och skulle sjunga "små nollorna" igen, och skulle inte sluta förens dom sa åt oss..  Dock var det weird eftersom det blev så tyst, så när vi drog av oss dom för att kolla så var alla 3or borta hahaaha.. Ae herrejävlar. Haha.
 
Men kul hade vi iallafal.
 
 
 
 
 

Autumn

 

RSS 2.0