Feelings.

Känner ni igen den där känslan när man är jätteglad ena sekunden och i nästa så är man jätte nere?
 
Eller det är väl kanske en vardagskänsla för de flesta tonåringar.
Ibland kan jag te.x känna hur glad jag är, av så små anledningar och men även känna mig jättenere av så små anledningar också, det är inte alltid lätt.
 
Man ska inte grubbla på småsaker, det gör det oftast värre om man känner sig nere. Fast det är väl inte heller så himla lätt att bara stänga av ibland, vilket suger att man inte kan göra det.
 
När jag är ledsen så stänger jag oftast ute alla, har 1 eller 2 som jag pratar ut om det med, behöver verkligen inte vara någon big deal. Te.x något jag grubblar på eller liknande. Kan vara bra att ha någon att prata om liksom. Men även så är det så att jag inte tycker om att prata allt för mycket om mig själv, det känns liksom som man drar ner andra samtidigt, eller alltså att man lämnar en tråkig och ledsam bubbla runt allt.. Typ.
 
När jag är glad så vill jag gärna dela med mig av det, vill sprida glädje!
Skulle kunna gå och krama alla i min omgivning.. Nej men typ, haha.
 

Be mine just for tonight.

Hello! Vaknade hemma hos Mimmi, vid 12 typ. Tanken var att jag skulle åka hem till Chrizz vid 2, men så ringer han precis när jag vaknat och säger att han är sjuk, haha typiskt!
Så jag var kvar hos Mimmi.
 
Vi gick ut och fotade precis innan Anders kom och hämtade oss, visar några hehe (:
 
 
 
 
 

Fina <3

 
 
 
 
 
 
 
 

What thefuuuuck?

Haaaayy!
Vaknade hemma med världens bästa Mimmi hihih, vi drog till stallet direkt efter frukosten.
Idag tyckte jag verkligen det var sjukligt kallt.. HATAR VINTERN SERIÖST.. Mockade 3 boxar så fick upp värmen för stunden och ont i armen hahaha, jag suger :(
 
Ridningen gick bra, han är lite känslig i munnen i galoppen, vet inte riktigt hur jag ska förklara men man får knappt "hålla" i honom, eller man måste vara jääääätttemjuk verkligen.. Hm, ska testa att byta bett och nosgrimma så får vi se om det blir bättre då, fina bebisen <3
 
Sen drog vi direkt till stan ( jag måste helt seriöst sluta gå på stan. ), som vanligt shoppade jag, ÅH, KAN JU INTE SLUTA. Allt är Mimmis fel :))))))) Fuck u.
<333333
 
 
 

 

Nytt!

Jag och Inez drog till stan en snabbis, fick med mig ett fint halsband hem , hihi kan lägga upp en bild när det sitter på nåndag, jättefint!

Shoppar på som vanligt.

Leggings från HM, i'm in love.
 
Kajalvässare hehe, kosta 10kr och jag behövde verkligen en..

Summer-Soon-Shopping!

Jättefin klänning på HM för 199kr, var bara tvungen att köpa den hihi.
 
Kärlek vid första ögonkastet, så himla söt.. Den var på rea så den kostade endast 50kr!?! Rena rånet..
Köpte ett skärp till för 50kr också, hihi.

NP

Sitter i skolan och drar ut på tiden, 3 timmar och 20mins lektion pga nationella provet, jag har varit klar i typ 40 min nu och slutar om 30 min.
Det gick bra iallafall, tror jag fick ihop en helt okej uppsats (suger på sånt egentligen) jaja orkar inte tänka mer på det, och måste sluta mordhålla pennjäveln för nu har jag fan ont i handen oxå haha seriöööööst..

Sen hem, Simons pappa skjutsar hem oss till mig o sen ikväll är det filmkväll som gäller.. Nitz!

BYEIII


Sleepover.

Hellu på er, sover hos Mimmi inatt, passade bra eftersom jag ska på något jippo med klassen i stan imorgon så jao, då kan jag lika gärna sova hos min lilla bästisfästis <3
 
Men var i stan idag och tanken var att köpa lite små saker men hade inte fått in mina pengar på kortet så där rök den idéen. 
Var iallafall med Amanda och EmmaLisa, hihi alltid kul :')
 
 
Ingen orkar ändå läsa vafan jag skriver så jag slutar, vi ska se på Peter Pan nu och sen sooovaaaa.
 
 
Natti!
 
<3

Red.

 
 
 
Jag gillar mammas kläder, borde gräva i hennes garderob oftare, hehe..
 

RSS 2.0