Tjaaa

Mamma väckte mig, hon sa "Kattungen är tillbaka, kom!!!" självklart flög jag upp ur sängen haha!
Först trodde jag hon såg i syne eftersom jag inte såg nån kattunge.. Men sen såg jag den med mina egna ögon, snacka om att vi var glada efter mycket om och men när vi lyckades locka in den :'D
 
 
Efter det åkte jag och mamma till Linköping för att jag skulle skriva moppe provet.. FÖR ANDRA GÅNGEN! Suck..
Och ni som frågade om provet var svårt haha, ja ;) Nej men jag fick 51 rätt sist och man behövde ha 52 (snacka om jääääkligt sur tjej efter det)
Men nu fick jag 59 och blev godkänd. Plugga på säger jag bara! Jag skärpte till mig iallafall ;)
SÅ nu har jag iallafall fått det, sjukt kul! Åkte omkring på Mimmis moppe i stan idag hihihi!
 
Åkte ut till stallet på kvällen tillsammans med Mimmi och jag testade att rida i dressyrsadeln, sjukt länge sen jag red i den eftersom jag inte tycker om den. Framåtlutad och skänklarna åker bak, precis så blir det i den! Så jag testade att lägga Mimmi fårskinnspadd under sadeln. Snacka om skillnad, blev mycket bättre. Så tänker köpa den av henne hhohi!
 
 
 
 
 
 
 
Här ovan ser man lite hur man hamnar i sadeln, mycket bättre nu iallafall haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev ganska många :D
Har några på Mimmi och Råbert med, dom får ni se senare :)

Bilder från igår

 
 
 
 
 
 
Hahah snygg tshirt där ;)

Idagså!

Vaknade hemma hos Mimmi, vid 10. Packade ihop mina saker Connemara SM!
Vi var där till 2 typ haha, måste iallafall gratta Hanna Åhman som vann för kat D! :D
Sjukt kul!
 
Därefter åkte jag och Mimmi hem till mig, pluggade lite, käkade och kelade med mini bebis!
Åkte till stallet och red ett pass i ridhuset, sjukt mysig ponny jag har. Jättefin, hade även dressyrspöt på första gången på länge. Kul att hans uppmärksamhet höjs och han lyssnar på minsta lilla med tex skänkeln. Använder knappt spöt, bara duttar det lite vid flyttningar osv. Kul att han inte skenade iväg med mig iallafall (Ponnyn har varit sjuuuuukt spö rädd!)

Mimmi fotade också, bilder kommer väl sen när jag får dom (;
Så länge kan jag bjuda på en gammal.
 

28/7

Hmm, ja ni!
Vaknade vid halv 11 eftersom Lisa skulle komma och vi skulle åka och bada. Det stod att det skulle vara jättefint väder och allt, och självklart var det mulet... Vi sket i det och åkte och badade iallafall. Sjukt kallt i vattnet säger jag bara...
Självklart så simmade det en orm mot oss precis efter att jag gått upp i vattnet, så Lisa som var kvar i vattnet stänkte lite vatten på den så det inte skulle komma.. Då dyker den under vattnet. 2 sek senare börjar Lisa skrika, haha! Då den simmade mellan hennes ben!!!! Fyfan, jag hade dött om det var jag, fyyyyyfan!
Lisa och jag haha! Frös som satan!
Jag är brun hehe.
Lisa är inte brun <3 hihi
Haha sen åkte vi hem och gjorde iordning oss för att åka till Råbert.
Hoppade lite, Lisa fick oxå testa honom lite.Såg jättebra ut. Kändes sådär för mig, han har inte hoppat på länge och jag har inte hoppat på länge.
Men det gick, han hoppade i alla lägen även om han kom lite taskigt på, han är så snäll och duktig!
Lisa och Råbert
Jag och Råbert ( Nedan )
 

ÅH

Går ju fan inte att blogga, dumma skit..

Haha!

Haha lite kille över de, haha najs bild tycker jag ändå ;)

Shopping - Turkiet

Fint linne haha, coolt ju!
Hehe I like :D
Glittrigt och svart nackellack.
Snygg t-shirt som ni får se hela av nån annan gång ;)
Converse väska hah :D
 

Svar till Isabell

Fråga : Är det ett sprengerbett du har? (:
-
Svar : Nej, det är ett vanligt tredelat ^^
 
Söt heast

Bebi <3

 
 
Älskar bilden :'D
 
Sååå söööööt!!

Homeeee

Tjenaaa mors alla söta gosaker haha!
Nu är jag iallafall hemma och imorgon får ni se lite bilder och jag skriver lite vad vi gjort, fotar det liiiilla lilla jag shoppat ;) Aja!
Nu ska jag fortsätta leta efter en av våra kattungar som helt plötsligt har försvunnit. Vi har 2 st och nu är en av dom borta, varit borta hela dagen och vi hittar den inte någonstans.Vi har till och med lyft på badkaret.. Vart sjutton kan det vara? :(
Bjuder på en bild från USA sålänge.
Från vänster : Kelly, Amanda, Jag, Kim och sist Atilla ;D

Bilder Råbert 26 juli


Bilder Råbert 26 juli


Skriver några fina meningar

Då kommer Julide hem idag och jag ska inte skriva något mera här :) Hoppas på att hon kan uppdatera er, antagligen får jag agera fotograf så hon kan lägga upp bilder i alla fall på henne och Råbert.
 
Jag vill bara förklara för er vilken underbar person Julide är. På sista tiden har jag nästan bara träffat henne och gjort saker. Jag har en massa vänner, men ingen är som henne. Jag är väldigt bra kompis med en till tjej, sen är det Julide. Det är dem 2 som jag tycker är roligast och det är dem jag helst vill umgås med. Sen har jag vissa kompisar som jag också gärna är med, inte så att jag bara gillar dessa 2. Men jag gillar när personer pratar, skrattar och inte är blyga.
 
Vi har bara känt varandra i ett år, men det känns inte som så. Känns mera som att vi känt varandra hela livet. Ja, väldigt glad över att känna Julide och det finns nog ingen skönare person som jag känner i alla fall. Så, den som säger att Julide är dum är nog riktigt dum själv, haha. För hon kan inte vara dum, eller jo, fast i så fall finns det en bra anledning.
 
Sen har hon en jätte go ponny också som är lika snäll, dock inte lika galen ;) Puss och hej, jag finns på www.mimmiruno.blogg.se
 
/Mimmi 

Fixat till Julides saker lite

Jag är väldigt noga med saker i stallet som mockning, borstning, smörjning osv. Det ska vara ordning och reda på sakerna, annars hittar jag ingenting, haha. Hemma i mitt rum så är det stökigt men klarar inte av det i stallet. Mina rutiner som jag oftast gör efter varje ridpass är att smörja tränset. Ibland sadeln fast det beror på om jag har tid med den också.
 
Julides träns brukar vara gråa, fast de ska egentligen vara svarta. När man går förbi hennes utrustning så kliar det i händerna när man ser hur skitigt det är. Haha, vissa dagar blir jag så irriterad på det så då brukar jag smörja hennes saker och nu så glänser både sadel och träns när jag haft Råbert.
 
Sen ''missar'' hon oftast all lera på benen så då får jag komma och ta bort det, annars stör jag mig på det även att jag inte ska rida. Men ska jag titta på ska allt vara fint! Tur att alla människor är olika i alla fall. Idag borsta jag Råbert 1 tim bara för kul så nu har han fått en veckas borstning, haha.
 

Fin ponny!

Idag var Råbert väldigt fin att rida, dock något spänd. Värmde upp i skogen, skritta och trava, sen in i paddocken. Jag kände redan ifrån början att han var spänd och var lite hängig i handen i vänstervarvet sen var han spänd när jag gjorde öppna och sluta på långsidorna. Kände att inget släppte och efter att jag galopperat ett tag så bestämde jag mig för att börja om!
 
Jag släppte stigbyglarna och tänkte att jag kunde ha någon användning av mina långa ben. Jag skrittade en stund och jobbade honom hela tiden, mest i hög form eftersom att jag de andra dagarna inte ridigt i den höga formen. Han var jätte jätte fin! Samma i traven med, avslappnad och mjuk. Haha, exakt samma i galoppen. Inte hängig eller stark. Sen tog jag ett steg till och sträckte på mig, korta tyglarna lite till och tog fram handen lite och han fick en hög och fin form :)
 
Bästa passet hitils på honom och även att det gick lite sådär först så blev det så bra i slutet. Eftersom att han var spänd så stretchade jag igenom honom och det knaka lite här och där så hoppas jag fick loss någonting.
 

Lugnt pass

Idag kändes Råbert lite slö så jag tränade på ökningar men annars fick det bli ett kort pass och det blåste storm ute så var tvungen att vara i ridhuset och där var det varmt, trode jag skulle dö ett tag och han blev svettig direkt. Han fick ett ljumet bad efter, sen ut i hagen.
 
Imorgon blir det ingen update för han får vila :)
 
/Mimmi

Gamla bilder

Bara för att jag inte har så mycket att skriva om så kan jag visa några bilder för lite mer än en månad sedan :) Blir tyvärr inga nya bilder idag när jag rider dressyr. Det blir nog i ridhuset eftersom att det säkert blåser jäkligt mycket ute i stallet.
 
Imorgon får Råbert vila, det är han värd! Aja, nu kommer bilder, kanske inte lika fina som de som fotades i lördags :P
 

Råbert 22 juli

Hejhej!

Jag red ut på råbert i blåsten. Han var lite skraj, hoppa undan, stanna o lite så. Men om man bara är schyst emot honom och rider igenom "faran" så går det bra. Var jätte mjuk i munnen och lyssnade super även att det var lite storm.


Stockholms

 

Bilder

Fick visst 4 kommentarer, hehe, så antar att ni vill se :)
 
Vet att jag är lågn på honom och att min sits är bajs, men ponnyn är fin!
 
Bilder ifrån en film
/Mimmi

Fin ponny

Idag red jag igenom Råbert på ridbanan :) Det gick bra och han var sååååå fin! Kändes mjuk och fin, lagom pigg och lyssnade bra. Jobba han lite lägre först men i slutet korta jag upp honom i formen och ser på några bilder att han var riktigt snygg. Var något spänd i skritten bara så får jobba lite på det bara.
 
Gjorde inget speciellt utan kände bara på honom. Men på måndag ska jag träna lite mera dressyr, eller vad man ska säga ;) Halter, skänkelvikningar, öppna/sluta osv. Får se hur mycket han orkar med, haha. Men tanken är så i alla fall och ska försöka få med papi så han kanske kan ta kort :)
 
Här är några smakprov ifrån idag. Sugna på flera bilder? EN kommentar så lägger jag upp alla som togs.
 

lever

Galet varmt här i Antalya! Ligger vid stranden atm. Underbart ! / Julide

Råbert 20 juli

Det blev som sagt en tur i skogen. Tänkte köra uteritt varannan dag, eller försöka. Det regnar ju rätt mycket i sverige så kanske blir ändringar vissa dagar. Men gillar mycket skog för hästarna blir bara tråkiga om man rider runt på en bana hela tiden.
 
Råbert var väldigt pigg ;) Han trava nästan hela tiden och hade noll koll på benen. Han fick lunka på som han ville på stigarna. Jobbade igenom honom i skritten i slutet men annars inget sådant.
 
/Mimmi

Uteritt

Nu ska jag och råbert ta en tur i skogen i det härliga vädret! :) /mimmi


Mimmi här

Vad vill ni läsa om nu när jag har råbert? :)

Hejdå

hejdå Sverige, ses igen om en vecka!! Hoppas ni får lite fint väder nu nät jag är borta ;)

Stalläät

Åker ut nu och pussar på min fina ponny, han ska inte ridas idag då jag tycker han har gått så mycket nu på senaste. Imorgon ska jag försöka hinna rida en stund.. Får se vad jag gör då :)
Hörs later, och SNÄLLA skriv nåt ni vill läsa.

Åh

Har massor och göra men ändå så gör jag ingenting, detta kommer inte sluta bra!
Imorgon åker jag till Turkiet och Mimmi kommer blogga lite här så det inte blir helt tomt. Hon kommer ha Råbert hela veckan när jag är borta så bilder kommer säkert också :)
 
Skriver mer sen när jag vet vad jag ska göra.
Söt.

4:57

GODNATT :)

Wieee

Åh vilken rolig dag jag har spenderat med Mimmi!
Haha vi vaknade vid halv 12, oherre! GUD VA VI VAR TRÖTTA...
 
Åt frukost och åkte sedan direkt hem till mig för att gå ut med min hund eftersom min bror inte va hemma och mamma och Anders jobbade. Efter det drog vi ner till Avantia Fritid (Häst affär) och hälsade lite på Emma och Carro samt dreglade över allt underbart fint dom hade :(
 
Jag testade även ett par sjukt sköna vanliga läderstövlar som jag tror jag kommer köpa i vinter någon gång hihi.
Mimmi köpte strumpor haha, jag kollade på ett skitsnyggt Schockemöhle täcke som jag var väldigt sugen på att köpa (ganska så omöjligt när man sisådär har typ, 20 spänn i plånkan? ;)
Skickade bild till mamma på det bara för att det var så snyggt hihi och som världens bästa mamma hon är så säger hon att jag får det <333333 (som ni såg i inlägget innan!)

Sedan åkte vi vidare till Hööks, City Gross och även Granngården haha, men vi hade kul! Verkligen :D
 
Åkte ut till Råbert sen, jag och Mimmi red runt kyrkan en sväng. Var ute ca 45-50 min. Jättemysigt!
Råbert blev jättesur på mig för att jag tvingade honom att gå förbi en "hallonskylt" haha herregud!! Han vägrade gå framåt efter att vi bråkat oss förbi den där, han vände hela tiden, och var allmänt sur haha as söt! Han gav sig efter ett tag och bara traskade på som vanligt ;) Jag och Mimmi fick oss ett gott skratt iallafall! :)
 
Gammal go bild som Mimmi fotat :)

Tack bästa mamma <333

Är verkligen helt sönder kär i de! Från Avantia Fritid!

Todaay

Klarsjön och bada... Hmm... Vi åkte dit, och det började regna och det blåste :( Vi var där i typ 2 timmar, bara satt där på gräset och frös.. Åhh blir så ledsen på vädret!
 
Åkte till stallet med Mimmi, la upp en oxer med en galopp bom framför, åh så fin han är! Hamnar vi fel så löser han det som ingenting, blir så glad <3
Men alt kändes fin, han kändes lite stel och spänd i början men det släppte till slutet ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hindret är 100cm.
 
Och nej jag har inte nya stövlar, det är Mimmis ;)

Hahahahahah

>DENNA< tjej (EMMA MOHLIN) fick fågelbajs mitt i nyllet idag hahah, ifall ni ville veta! :D
 
 

Plans

 Imorgon då.
Mamma kommer hit och lämnar min moppehjälm, sen drar jag ner till stan och äter med pappa och bror.
Halv 3 kommer Mimmi och hämtar mig och vi drar till Söderköping, bada i Klarsjön. Hoppas vi hittar på moppen :D
Ska bli mysigt hihi, äta lite där osv.
 
 
När vi är klara där så drar vi hem till mig så jag kan byta om sen drar vi till Råbert, antar att Mimmi fotar. Hon gillar ju nämligen att göra det ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra med honom imorgon, men tror jag ska ha lite cavaletti bommar och lite andra övningar. Tror det skulle vara bra :)
 
 
Gammal go bild

Easy

Godmorgon,Goddag, Godkväll!
 Mysig dag blev det iallafall. Lisa kom lite över 12 och vi gick och plockade jordgubbar! Mums, men självklart började det ösa ner regn när vi plockade, suck -.- Så vivar genomblöta när vi kom hem..
 
 
Åkte senare ut till stallet, kameran var med, dock trodde vi att vi var tvunga att rida i ridhuset med tanke på det enormt stora svarta molnet över oss haha! Men icke! Det blev sol och vi kunde vara i paddocken där det blev finafina bilder! Lisa red först och det såg verkligen as bra ut. Älskar att kunna se honom från marken, se honom röra sig, hur fin han är i formen och i allt! Åh blir så glad! :D
 
När vi kom hem åt vi glass med våra plockade jordgubbar, mmmmmh..
Åkte till pappa vid 7 och nu sitter jag här i pappas lägenhet, ätit gott, chokladbollar och chips väntar, BAM!
 
 
 
 
Mimmi var nyss i stallet, hon gav mig en fin bild på min fina mysiga och rena ponny, hon sa även att hon inte tänkte hjälpa mig att borsta imorgon, tack där!

3 Snygga bilder - Lisäääh och Bobbäääh

 
 

Svar på frågor

Första frågan var vad jag hade för träns : Tränset köpte jag för tre år sedan på GHS, hos Börjes. Kanon bra verkligen! :D
Andra frågan som jag fått för länge sen som jag glömt att svara på var om jag kände Kalle.Å : Och ja det gör jag, vadårå? 
 
 

Stockholm pic's

 
 
 

EL STOCKHOLMO

Sorry för no update igår guys, fick reda på det kvällen innan att vi skulle åka till Stockholm igår.. Som jag också glömt att nämna tidigare så blev det ju inte av sist då min bror blev sjuk.
Jag spenderade dagen där med mamma iallafall eftersom min bror var hos sin agent. Men vi hade kul, gick omkring på stan osv. Köpte ingenting, tråkigt nog. Haha!
Men nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Ingen som säger vad ni vill läsa heller, and that sucks a bit!
Bye, hörs när jag har nånting kul och komma med :)
Gammal go bild.
 

Tävling

Idag somsagt var vi och tävlade i Heda. Måste börja med att säga att jag älskar deras underlag och deras underbart stora ridbana!
Hoppade LB & LB, har inte tävlat sen 3e Juni hihi.
 
 
Iallafall, han kändes klockren på framhoppningen, han var verkligen taggad! Det kände man när han flög upp i luften mot hindrena ibland haha as söt!
Gick in på banan och satte en dubbelnolla, klockrent! Gick verkligen att reglera honom hela tiden. Lekte lite i omhoppning och svängde massor hihi! Räckte till en 2:a plats! Tror det skiljde en hundradel mellan mig och 1an, haha lite surt! Men jag är iallafall sjuuukt nöjd!
 
 
Andra LB:n kändes han SÅ mycket bättre, sprången vart stora och fina, ae gud! Han var bara klockren. Självklart är jag dum nog och glömmer göra en halvhalt till kombinationen (Som var sista i grunden), så det gick för fort och hamnade helt fel, tyvärr ett stopp, kom över det andra gången. Men så sjukt sur när allt kändes så himla bra och så blir det en liten ryttarmiss.. Aja, jättenöjd!
 
 
Kan inte sluta skratta åt hans fula knoppar hahahahahah! stackarn <3
 
 

Ny header

Tycks?

Hoppi (Igår)

Mimmi kom hem till mig och vi tog hennes moppe till stallet.
Vi tog in lillen och började göra iordning honom. Skulle egentligen hoppat ute, men när vi gick ut med honom såg vi att hela himlen var svart, åååh! Så vi gick in i ridhuset, det stod redan uppe en linje.
Emma kom också ut till ridhuset för att hjälpa till osv ^^
 
 
Han var pigg och glad, han har börjat sova inne nu fram till tävlingen så han får vila upp sig ordentligt hihi.
Han kändes ändå jättefin i formen, han är så himla fin nu när han har så mkt muskler, gulleponnyn min!
 
Ridpasset blev kortare än vad jag tänkt då det blev världens storm ute, spöregnade, åskade, blixtrade. Mamma ringde till Emma och sa att blixten hade slagit ner nära vårt hus, eller ja, i skogen , framför huset. Så vi ringde till Emmas mamma som var inne i stallet så hon kunde öppna dörren när vi sprang, haha herregud! När vi kom in till stallet så satt Carro och Emmas mamma i foderrummet, lampan släckt. Haha Linus stod och garvade osv.
Aja, allt gick bra! :)
SER NI HALSEN!? :D
 

Rubriker suger för de som inte har fantasi

Framtid, ja hur sjutton ska min framtid se ut? Om jag tänker långt fram så tror jag helt ärligt inte att jag kommer hålla på med hästar, det är med en hobby liksom. Jag skulle helst av allt vilja bli en läkare, hålla på inom sjukvården, och det kan inte vara lätt att ha en häst då samtidigt liksom. Bara för att jag säger och drömmer om det betyder det ju inte att jag klarar av allt, sjukt mycket plugg och det är väääääldig svårt att komma in på sådana linjer. 
Jag har alltid varit en sån person som tänker långt fram hela tiden, svårt att leva i nuet liksom haha!
Vem vet, jag kanske vill bli kock om 3 år? (skulle inte tror det, bara ett ex.) 
 
 
Jaja, om jag tänker fram ett år bara nudå. I februari/Mars kommer vi kolla efter en storhäst. Råbert ska inte säljas utan vi ska försöka hitta någon annan som kan ha honom på foder eller om vi hyr ut honom. Får se helt enkelt. Ni behöver inte kommentera något om just det, för det är mitt val och ni har ingenting med det och göra :)
 
 
Vi får se helt enkelt hur det blir, jag vill iallafall ha en storhäst som är lite mer "sport modell", lite som Råbert, kort över rygg och så. Inte en alltför maffig storhäst. Men typ 165-167 i manken.
Den ska vara kring 7-10 år eller något liknande, behöver inte ha gått så högt. 110-120 kanske? Bara att man ser att den har kapacitet för högre.
Somsagt, det är mina drömmar och framtida planer. 
 
 
 
2 bilder när jag red  Emmas sorhäst Quizzy :)
 
Och en söt bild på mig och min lilla bebis :)

ASSÅ

Skrev ett inlägg om ridpasset, allt försvann, och jag är sur. TÄNKER INTE SKRIVA OM. HEJDÅ.

Bege sig

Vaknade för inte alls länge sen, har ätit frukost och gjort iordning mig och ska snart bege mig ner mot stan för att käka lite, vet inte vad jag ska göra sen. Åka till Råbert är väl planen :) Måste komma på nåt tidinställt till imorgon när vi ska sitta i bilen och spendera hela dagen i Stockholm haha, nån som vill läsa något speciellt imorgon?
Vi hörs sen!

Oj

Förlåt att jag inte bloggat men det har varit så mycket nu, har varit hos Rebecca, hon har varit här så jaa..
Förhoppnngsvis blir det mer och bättre bloggning nu i veckan, vi hoppas på det iallafall!
Ja vad ska jag skriva? Jag har klippt av mig håret, haha eller inte allt! Men det är över axlarna iallafall, ni får se någon dag ^^
Har lite söta bilder på Råbert på min data som är hemma,Rebecca knäppte ett par stycken som ni kan få se imorgon.
Vi orkade inte heller göra fler videor som vi sa att vi skulle, dåligt väder och inga idéer ;/
 
Juste! den 19e åker jag till turkiet :o
Är borta 7 dagar bara, Mimmi kommer förhoppningsvis blogga lite här och så kan jag vara snälla och göra några tidinställda, om jag kommer på nåt att skriva vill säga. Kommer inte ha något internet där :(
Kommer bli sjukt skönt att bara åka iväg och sola, bada, äta go mat och bara va. Pappa jag och Atilla som åker :D
 
 
Idag får iallafall trollponnyn vila, imorgon får han gå ett pass i paddocken, kanske ett par språng på några hinder, Tisdag ska jag försöka komma ut i skogen, Onsdag ska han skritta och trava lite och på Torsdag är det tävling! :)
Heda har en kvällshoppning som jag nämt tidigare, han ska alltså gå LB & LB, ska bli mega kul!! :D
Bjuder på den här bilden från Rebeccas land :)

Wuhuoooo

 
TACK BECCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <33333333333333333

Tjaaaaa

Imorgon åker vi hem till Norrköping, kommer nog kunna blogga liiiiite mer då. Kommer plugga sjuuukt mycket.. PROV PÅ LÖRDAG. Usch vad nervös jag är nu.
 
Idag har vi iallafall badat betydligt mycket mer än igår, lite varmare säkert ;) Vi har sprungit omkring på åkrar och filmat, spelat in Dag 3 filmen! 
Vi har fångat en fisk hahahaha, och ja vad har vi mer gjort? Vi har pluggat, diskat, ätit, fotat osv!
Verkligen sjukt skönt att ha varit här, vi har haft så himla kul :D Hoppas vi har lika kul resten av veckan som vi kommer tillbringa i tråkiga Norrköping ;) På lördag har vi iallafall planer, ja vi får väl se.. Klarar jag inte provet lär jag väl vara as deppig, men vi hade iallafall tänkt gå och kolla på alla band som ska spela i Munken in the park eller vad det nu heter ;D Nån mer som ska dit?
Här kommer Dag 3! 
 
 

Hej!

Ja, jag lever faktiskt!
Igår eller.. Klockan är halv 3 på natten, så jag antar att det blir i förrgår.. Så kom jag hit till Rebeccas landställe.
Vi hade inget internet då, därmed att jag inte bloggade något. Vi har iallafall haft skitkul, som vanligt ;D
Har spelat in massa knasiga filmer, fotat oändligt mycket och ätit.. Eller jag har iallafall ätit massor :'D
Igår, idag eller vad det nu blir.. TISDAG, så gick vi till ICA, 1,5 mil för att köpa rosa färg så vi kunde göra dip dye. HAH! När vi kom dit, så fanns det ingen jäkla färg :( Så vi satt och tjura en stund och ringde till Rebeccas pappa. Vi åkte till en annan ICA 1 mil därifrån, fanns inte där heller haha. Gick till en frisörsalong där vi hittade färgen, wuhi!
Haha faktiskt blev det skitsnyggt! Men jag har beslutat mig för att klippa av de mesta av håret nu, pga att det är så SJUKT slitet att det ser hemskt ut.. Så ja, mer om det någon annan gång :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Enjoy, kommer komma minst en varje dag nu till på söndag. Så följ mig på yt, för det är inte säkert att jag kommer kunna blogga eller liknande ;)
Heter julidey på yt!

Fråga

Fråga: utalar man ditt namn julide eller "schulide"?:) Och hur uttalar man Roberts fullständiga namn,
haha?;)
 
-
Ehm, jadu! Vet inte riktigt, alla säger ju olika hahha, spelar faktiskt ingenroll.. DUKTIG JAG ÄR!
Råbert heter ju Cadfach Rhufeinaidd men det uttalas typ, Cadfach Ryviniddh, det trodde ni aldrig va? ;)
 

Ae, jag orkar inte!

 
Vi är vääääldigt oseriösa fast vi hade jävligt kul och bjuder på näst intill allt, så ja.. ;)

Knäpp som jag


Don't

Gick och la mig sent imorse(?) haha, klockan 4 och det ska man inte göra om man inte får sova till 2, minst 2! Blev väckt halv 12 och usch, hemskt. Hoppade in i duschen direkt så jag vaknade till lite.
Gjorde mig iordning och åkte ner till stan med pappa för att äta brunch :D
KEBAB <3
Eftersom jag ska till Rebeccas sommarställe imorgon så ska vi fota massor, alltså behövde jag en svart eyeliner, har bara en svart med glitter och aa, inte samma sak, ser så.. Glittrigt ut med den jag hade.
 Så jag hittade en på Åhlens för ynka 45kr. Blir bra!
 
Sen dum som jag är gick jag och kollade lite i några affärer och hittade en jäääääättesöt byxdress, fast med shorts. Fattar ni? AS SÖT, vit med svarta prickar.. Hihi, tyvärr har jag inte kameran här hos pappa så ni får se i veckan någon gång. Den var inte så dyr så det kändes okej att köpa den, fick för mamma också, eftersom jag gjorde det med pengarna jag skulle betala av henne med ;)
Snart ska jag ner till Vasaparken och träffa vänner, Mimmi tar med kameran, och jag är sugen på att filma, vara oseriös och skratta, så vi får väl se vad som händer! Haha..
 
Hörs sen!

Forest

Idag, eller igår.. Eller vad det nu blir eftersom klockan är över 00.00.. NI FATTAR!
Råbert fick iallafall en tur i skogen, inte alls länge men tyckte det var skönt att bara få komma ut, rensa lite tankar och bara ha det mys liksom :)
Men han verkade tycka att det var kul också, imorgon får han nog vila, på måndag ska jag förska hinna rida honom innan jag åker till Brokind till Rebeccas sommarstuga där jag ska bo ett par dagar med henne! :)
Mer om det imorgon!

Shopping, like a baws!

Ja.. Som ni kanske märkt så älskar jag att shoppa. Dock är jag stenpank, haha ni anar inte! Jag är skyldig mamma "lite" pengar efter USA resan.. Orkar inte! En hel sommar nu utan pengar, wiho...!
 
Iallafall, lite konstigt är det nog allt, vissa perioder får jag värsta suget efter hästprylar och sånna saker, och ibland är det bara kläder som gäller. Jag shoppade ju lite hästprylar nu när jag var i USA, innan hade jag nog inte köpt något sen typ December?
Nu är jag inte heller ett dugg sugen på att köpa mer saker till Råbert eller till mig själv inom ridningen, har redan sjukligt mycket stuff så det är inte sant, sålde ju lite små stuff innan jag åkte också.
Nä jag vet inte riktigt varför jag skriver det men aa. Så är det!
Fast jag sitter ju inte och kollar på nya hästprylar så det kan ju vara därför också, det enda jag skulle vilja ha är en ny hjälm. Inget annat faktiskt. Knäppt!
 
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, har ni knäppa idéer om vad jag ska skriva så släng in en kommentar, skadar aldrig.. Inga idéer = Inget bloggande ;)

Tjolahopp

Hej, jag heter Julide och jag är väldigt fantasilös när det gäller att blogga nu för tiden. Det roliga är att jag är nog den mest spontana människan som finns.. Kanske inte den MEST spontana, men jag är himla spontan.. Random!
 
 
När vi ändå är igång med den här fina söta beskriviningen så kan jag ju lika gärna fortsätta beskriva mig, var nog nåt år sen sist.. Mycket som förändrats I guess!
Iallafall, jag heter Julide Yoldas (U didn't know that) och är 15 galna år. Jag har en söt liten ponny som heter Cadfach Rhufeinaidd (U didn't know that either) och han är 9 söta år, men han är alltid 6 år som han var när vi köpte honom, för mig iallafall. Vi har startat upp till LA+5, satsar på fina rundor i LA nu iår så får vi se vad som händer :)
Jag bor iallafall på landet, i den torra lilla staden Norrköping. Råbert bor 5 min med bil ifrån oss.
Vet inte vad jag ska skriva mer... Haha, vad var det jag sa? Vad mer kan jag berätta?
Jo, jag älskar att fotografera. Har 2 fina systemkameror. En Nikon D60 och en Nikon D5100. Tror jag ska sälja Nikon D60, om det är någon som är intresserad!

Jag är en glad och galen brud som gärna hittar på saker hela tiden, åka iväg och göra spontana saker. Måste säga att jag är ganska blyg när det gäller att träffa nya människor, fattar inte det själv. Så knäpp som jag är.. Kanske är därför? För att jag är så knäpp. Nej nu vet jag inte vad jag skriver. Back to the normal!
 
Men jag älskar att få nya vänner, men så fort man varit med mig en stund så är jag helt "normal", alltså inte normal så utan jag är pratglad, väldigt pratglad.. Helt sjukt egentligen! :D
Jag älskar te.x när folk vågar komma fram på tävlingar osv, hälsa, prata, fråga osv!
Och ingen behöver vara rädd för mig, inte egentligen, jag kanske ser jätte farlig ut men jag är inte det, bara jag som tror det ;)
Hahah, ni som läste inlägget, ni fattar nog vad jag menar med när jag säger att jag är knäpp, hela sättet jag skrivit på är verkligen jag, helt ute och cyklar ibland ;)
 
Sitter vid fel data så kan tyvärr inte lägga upp nån knasig bild som beskriver mig, så denna får väl duga.
Lägger upp en på söt ponnyn under här!
l
l
v
 
 
 
 
P.S, Mimmi är en korv och Inez är lika galen som jag.
Och Emma är AWESOME och även legen, wait for it dary... LEGENDARY!
 
 

RSS 2.0