In the falling snow.

 
 
 
 
 
 
 

Written in Stone.

Var hos veterinären i Mantorp idag men min fina häst, det visade sig att han hade haft en blödning i halsmuskeln när han fick en spark i ett ihop släpp i December. Han ska nu medicineras i 10 dagar, och mer än så vet jag inte förrän vi pratat med dom på Måndag igen. Nu får han bara longeras och gå på promenader. Blä :(
Aja hoppas att han blir frisk snart och att det inte var en fraktur.

Against all odds.

 
Skulle kunna göra allt för att han ska bli frisk, åh suger att inte kunna rida eller att ens veta vad det är för fel. 
På Onsdag ska han röntgas i Mantorp så jag hoppas verkligen inte att det är något allvaligt, utan bara något som kan masseras bort osv... Fick iallafall skritta honom lite idag, kan inte beskriva känslan, nästan en månad sen nu som jag fick rida honom. Detta.Suger.

End of reason.

 
 
4 bilder från idag, tyckte det var roligt att bli fotad samt redigera bilderna. Älskar också att jag fick fina bilder på hur mitt hår ser ut nu, första gången jag är riktigt nöjd över min hårfärg :') Till sommaren kommer det bli fler ändringar i håret också hihi.

Stop Looking Start Seeing.

Har så mycket idéer för iår, har så mycket jag vill fota, göra, köpa. Gaah.
Imorgon ska jag och Rebecca fota ute lite, har fått världens sug att fota outfits? Bara sätta ihop massa snyggt och sen få det fotat.. Åhh, ska anlita en fotograf som kan göra det åt mig hahaha..
 
Bjuder på en bild INNAN jag hade färgat håret, så imorgon får ni även se min nya hårfärg!
 

Warrup?!
Är så sugen på att börja lägga upp lite saker här igen, men vet ju att jag är så dåligt på att hålla igång det så lär väl sluta efter max en vecka haha.. :(
VILL HA SOMMAR, allt blir bättre på sommaren, mer motivation, mer allt. WÄÄH.
Okek I'll try this, får luska ut lite saker att kunna lägga ut så det inte blir allt för trist.
 

RSS 2.0