Till Emma



 
 

Råberto

Haha! Red honom en sväng i paddocken idag, stod ute massor med hinderstöd här och där efter gräsklipparracet så red massa små volter runt om dom.
Han var jättefin i börja, gick i högform och lyssnade bra på skänkeln. Sen i galoppen så blev han väldigt pigg och ville mest dra iväg, försökte ta tillbaka honom men det blev väldigt svårt då han inte lyssnade. Så istället ökade jag galoppen på långsidorna och sen minskade den lite på kortsidorna, mest för att få lite effekt iallafall. Det lyssnade han på iallafall. Sen travade jag lite utan stigbyglar, jättefin verkligen! Även lite i galoppen och det gick mycket bättre när jag kom åt honom mycket mer, han gick i högform och mycket lungnare! :)
Avslutade med att skritta av honom på vägen :)

New York City <3

Åh vad jag saknar New York <3

Gårdagen

Igår när jag skulle gå och hämta Råbert så ser jag att Ploppan blöder ur näsan, så jag tar upp telefonen dirkekt och ringer Emma. Samtidigt som jag berättar det för Emma så nyser hästen i mitt ansikte så jag blev helt blodig...
Emma kom och vi gjorde rent, det var inget sår eller något så vi antog att det var ett blodkärl som brustit. Vi ringde ägaren också.
Sen gjorde jag iordning Råbert, och Ploppan fick gå in i sin box. Skulle gå ut med Råbert och gick då förbi Ploppan, och tror ni inte hästen nyser på mig igen då eller? Så jag fick mer blod på mig.. Usch... Gick och tvättade av mig och sedan ut till ridhuset för att småhoppa lite.
Hoppade inte alls högt utan ville bara känna på avstånden, hur han var och så vidare. Men han var fin. Kom lite dåligt på vissa linjer men annars var allt bra.
Hade en galopp bom till ett räcke och där kom han bra typ hela tiden, hoppade upp sig så fint! 
Har en film när jag hoppar endast räcket med galoppbommen och när jag hoppar några linjer. Kan lägga upp sen :)
 
Gammal söt bild! :D

Pars travar Råbert haha


Schockemöhle Sports

Oh, älskar verkligen Schockemöhle, sjukt snygga saker, mycket stilrent och sådär. Kommer veerkligen köpa produkter från dom till min storhäst sen!
Har ju mitt Orangea schabrak och det mörkblåa fleesetäcket från dom och jag älskar dem verkligen!!
 
Ska verkligen köpa de orangea täcket till min blivande häst, skulle köpt den till Råbert men minsta storleken är 135 :( Så bliver verkligen att införskaffa mig ett sånt sen!
Vad tycker ni om deras saker? Och har ni någonting från dom?

Travhoppa för lydnad

- Hästar behöver bli mer uppmärksamma. Vi tränare vill variera vår träning för att det ska bli allsidigt. Här får du in styrka, teknik och snabbhet. Travhoppning är inte så enkelt, säger Ann Hellström, B-tränare i hoppning.
Den som ridit "mittemellanlänge" brukar tycka att travhoppning är för nybörjare.
- Men de rutinerade vet att det är svårare än att hoppa i galopp, säger Ann.
Veckans övning passar bra när man är lite osäker eftersom bommarna gör så att hästen kommer rätt. Därför kan man höja kryssoxrarna utan att eleven behöver bli osäker.
- Ryttaren kan fokusera på sits och balans, hästen ska göra jobbet. Ryttaren måste lära sig att planera, se vägen och anpassa tempot efter de olika uppgifterna. Du ska ha ett grundtempo i traven som du kan reglera ur, säger Ann.
Hon vill att ryttarna alltid ska tänka ett steg till efter att själva hindret är avklarat. 
- Det är viktigt att man inte bara hoppar det hindret utan fortsätter att jobba så att hästen inte lär sig att när den hoppat ett hinder får den sakta av. Arbeta hästen för att få den att fortsätta. Sakta av själv så att inte hästen bestämmer.
 
Gör så här: 
Rid fram i alla gångarter på raka och böjda spår i båda varven.
 
A. Börja med (1) och (2) i trav. Gå på travbommarna. Du ska kunna få hästen runt innerskänkeln och få den rak. 
- Det är inte helt lätt. Man kan tycka att det inte är så märkvärdigt att rida över ett par bommar, men tyvärr är det ju det, säger Ann.
Du ska ha hästen rak före, över och efter bommarna och därefter vända. Det ska inte glappa i tygeln. Få hästen aktiv i ytter bak, tänk var den hamna i svängen så att den inte springer på dubbla spår, rama in den. 
- Hästen ska inte "släppa" i svängen och den ska vara rak efter att ha svängt. 
Lägg sedan till travhopp på en liten kryssoxer. Håll stödet och pressa ut hästen efteråt så att du kommer utanför studsen.
 
B. Hoppa studsserien (3) en eller två gånger så att hästen vänjer sig. Kom inte i för högt tempo, men använd dig av hästens galopp så att den får jobba med serien. Håll dig i mitten, låt inte hästen trilla in efteråt.
- Som tränare kan man fokusera på ryttarens sits och inverkan eftersom hästen själv gör jobbet på studsen.
 
C. Bommarna vid (4) hjälper hästen att komma rätt så att den inte kommer in i botten eller för långt ifrån. 
- Eleven får en uppfattning om hur det ska kännas, för det blir ofta jämnt och rytmiskt. Även om hästen kommer fel på första bommen brukar den rätta sig så att den ligger helt rätt mot hindret. 
Lägg volter här och där, fortsätt i galopp. Du kan bryta av och lägga in travbommarna. Om hästen inte byter, landa i balans, bryt av, fatta ny galopp och arbeta vidare.
 
D. Börja med trav över (1) och (2), fatta eller bibehåll galopp, det gäller att du har hästen framför skänkeln så att den fortsätter i galopp efter hindret. Jobba igenom studsen (3), få hästen i balans, vänd in på bommarna och oxern (4), bryt av till trav, gå över bommarna och kör hela serien en gång till.

 

 

Syfte: 
Träna ryttarens förmåga att variera ridningen och att göra övergångar och tempoväxlingar på bestämda ställen. Hästen blir mer uppmärksam på ryttarens hjälper.
 
Svårighetsgrad: 
Medel till avancerad. Hästen bör ha kommit lite längre i sin utbildning för att gå den här övningen. Ryttaren måste också ha kommit lite längre, det gäller att planera.

 

För unghäst:
Om du har unghäst kan du göra varje bit för sig, men inte koppla ihop dem. Om hästen är väldigt ung kan infångare hjälpa. Och galoppbommar snett igenom kan vara lite överkurs på en ung häst, ta den övningen på ett rakt spår längs väggen.

 

Tänk på det här: 
Rid rytmiskt och taktmässigt i övergångarna.

 

 

 
 
 


Källa : http://www.hippson.se/ridovningar/travhoppa-for-lydnad.htm

Stallet

Ska snart till stallet och träffa Natalie där, som jag skrev i ett inlägg igår :)
Idag står även tankarna lite till, men jag är bloggsugen... Så snälla kom igen och ge mig tips och ideér! 
Ska försöka komma på nånting om utrustning och sen något annat som är intressant? Hmm... Kanske kan filma något? Något speciellt ni vill se? :)

22 Augusti

Idag fick Råbert bara gå omkring lite, Emma gick med honom medans jag gjorde iordning Quizzy.
Han fick inte gå länge men han fick komma ut och röra på sig lite iallafall. Strechade honom också, och han är verkligen stel på höger sida, ska försöka massera honom lite vid halsen och sådär imorgon innan och efter Natalite kommer.
Hon ska komma och rida Råbert imorgon för nästa vecka flyttar hon tillbaka till Uppsala och hon har ju ridit Råbert en annan gång och hon var så glad så jag frågade om hon ville komma imorgon igen och rida.
Så blir inte så jätte hårt pass imorgon. Han var lydnads hoppa lite på Fredag istället :)
 
 
Bild från förra tävlingen då vi knep en andra plats i LB där MHPC ingick och i själva cupen kom vi 4a! :D med hela 50poäng, stolt!

Bloppis (SÅLDA)

Tänkte sälja mina Bocaj stövlar.
Svarta stl 39, sparsamt använda och i jättefint skick.
1500kr (nypris ca 2600kr)
Kommentera om det är något mer du undrar över, du kan även maila till [email protected].
 
 
 
 
 
 
Lite bilder när jag ridit med dom :)
 
SÅLDA!!
 

Rider Quizzy

 
Fick rida Quizzy en stund :)
Hon är verkligen en svår häst, det är ju inte att hoppa upp och "Åka" fram. Utan man måste verkligen rida i vartenda steg, men det är kul med lite utmaning och hon blir ju himlans fin :)

Första tävlingen med Råbert :D

Första tävlingen men Råbert var i Juni 2010. På NFK.
Skulle endast hoppa en LD och LC,
LD: Det var en stilhoppning men jag satstade mest på att ta mig runt. Hade ju liksom somsagt aldrig tävlat honom innan så jag visste ju inte hur han blev på tävling.
Men vi tog runt, vet att det kändes jättebra, då han lyssnade och tyckte det var roligt!
Tyvärr kom jag precis utanför placering eller någonting sånt. Men jag var så glad över en fin runda :)
 
LC: Där var jag bara ute efter att ta en dubbelnolla, tänkte inte satsa någonting utan bara runt med stabil galopp.
Självklart ökade jag ju lite i omhoppningen och kortade av vissa vägar lite, för det är ju ändå tävling och jag ville veta vad ponnyn kunde haha!
Men vi gick in och dubbelnollade och hamnade på 6:e plats!! Minns hur himla glad jag var. Kände redan då att jag hittat rätt häst för mig, någonting att jobba med, en underbar ponny som verkligen tyckte det var roligt och hade viljan :)
 
Tyvärr har jag ingen bild där ifrån på den här datan men kan nog fixa det någon gång!!
Hittade en annan bild, fast från Hageby RK :)

Sätt rubriken?

Jag tänkte börja med något här som heter "sätt rubriken". Det hela går ut på att ni kommenterar detta inlägg med olika rubriker. Sedan tolkar jag dem och gör ett inlägg till varje. Det kan handla om vad som helst!

Inga förklaringar, bara korta rubriker

Alla verkar ju ha börja med det, so... GOGOGO! :D

Varför är Emma så himla bra?

Ja, Emma Mohlin. Varför är hon så himla bra?
Hon står i samma stall som mig, hon ställer alltid upp så fort jag behöver hjälp och finns alltid där om det är nåt (+ att hon bor 50m från stallet, haha!)
Hon påminner lite om mig, kanske inte hon märker eftersom jag har stor respekt för henne och vågar inte säga eller göra allt för konstiga saker i hennes närhet haha!
Nej men hon är pratglad (som jag), skrattar åt typ de mesta (som jag), är bitchig (HAHA, som jag kan vara (a) ), hon är genom snäll, kan även få fram sina djävulshorn när det behövs. Men ingen kan trampa över henne, tror mig, många hästar har försökt (hahaha ni fattar nog vad jag menade innan de där med hästar och blablabla)
Behöver man ha hjälp med något så brukar man antingen slå upp det i en bok, söka på internet eller annat. Men jag frågar bara Emma, hon är bäst helt enkelt. Men mycket cred till henne. Jag säger inte bara det här för att jag vill ha hennes hjälp på torsdag utan även för att hon är en genom snäll människa som borde hyllas! :)
 

Funny

Tycker det är roligt att sitta och titta på lite övningar som kan vara bra och nyttiga. Ska försöka lägga in några stycken då och då som jag hittar på bra sidor :)

Angelica Augustsson tipsar: Gymnastik för både ryttare och häst

Gymnastikhoppning är bra för både häst och ryttare, tycker Angelica. 
- När du ställer upp flera hinder på rad, med olika avstånd emellan, får hästen lära sig att vänta in nästa språng. Meningen är att den ska ta god tid på sig att ta sig an varje hinder, säger hon.
Hon börjar alltid med att värma upp hästen ordentligt. Angelica rider med lite längre tygel i alla gångarter, hon flyttar hästen undan för skänkeln, ökar och minskar tempot och rider mindre volter och även öppnor. Allt för att få hästen så smidig som möjligt.
- Hästen måste vara riktigt varm i kroppen inför den här typen av hoppning, säger hon.
 
Hitta flytet genom serien
Angelica tar sig an serien med inledande travbommar. När man rider på i trav är det enklare för hästen att komma rätt in och och det är lättare för ryttaren att vara helt stilla över de hinder som följer. Hästen får inte komma in för sakta i traven, men heller inte springa iväg in över bommarna.
Sedan gäller det att hitta ett bra tempo och en rytm som gör att hästen lite på egen hand tar sig igenom serien.
- Det gäller att hitta flytet som gör att du som ryttare kan tänka mer på din egen position i sadeln, säger Angelica.
För det är just det som är fördelen med gymnastikhoppning - att hästen flyter på och att ryttaren till stor del kan fokusera på sig själv över hindren.
- Inte minst är det viktigt att du blir stilla i överlivet, att du trampar ner hälen i stigbygeln, och att du fokuserar framåt och förbi serien med blicken. Hitta balansen, rytmen och sitt upp med kroppen, tipsar Angelica.
 
Låt inte hästen rusa iväg
Hon hoppar ofta den här typen av övning med de unga hästarna, men det är sällan hindren blir särskilt höga.
- Hinderhöjden varierar beroende på hur långt hästen har kommit i sin utbildning. Med de äldre hästarna kanske hindren hamnar på ungefär 1,30 i slutet, men det är viktigt att inte stressa med att höja upp dem för högt innan både ryttare och häst är redo för det.
Det finns en del fällor att hamna i på vägen genom serien. Bland annat kan det bli så att du som ryttare håller hästen för mycket i handen, eller att hästen springer iväg och rusar genom serien.
- Om hästen blir stark kan du korrigera den med handen. Försök sedan att få den lugn innan du rider an igen - men bli inte sittande och håll i tyglarna hela tiden utan ge eftergift också, instruerar Angelica.
 
Källa : http://www.hippson.se/ridovningar/gymnastik-for-bade-hast-och-ryttare.htm
 
 
Inled med tre travbommar med 1,20 meter emellan.
Därefter 2,50 meter fram till ett kryss, 2,80 meter till nästa kryss, 6,50 meter till ett räcke,
7,00 meter till en oxer och till sist 10,50 meter fram till det avslutande räcket.

Insperation

Så himla underbara bilder, haha!

Mimmi och Råbert - Bilder

 
 
 
JÄKLAR VILKEN NACKE....
 
 
 
 

Galopp

Idag red jag och Mimmi ut, lite konditions träning stod högst upp!
Skrittade och travade till de långa fältet där vi skulle galoppera, märktes ju att man hade 2 pigga hästar ;)
Jätte mysig lång grässträcka, big big love på det!
Red den fram och tillbaka ett par gånger, galopp,skritt,galopp, skritt osv. Råbert kan ju bli väldigt studdsig när han är pigg och glad och man försöker bromsa eller byta galopp haha! En gång när jag bromsade lite åkte baken upp i luften, han är så söt!
Sen skrittade vi hem lugnt och försiktigt.
Mimmi strechade igenom Råbert, snacka om att han behövde det. Han var lite stel på vänster sida men mjukare i höger. Hon gjorde det igår också så det är bra! :)
Gammal bild som Mimmi tagit (:

Svar på fråga

Asså ursäkta men vad är det för idiot som skriker "ben!!!!!!!!!!!!!!" 588 GÅNGER??! Jävla snobb som tror hon är bäst eller?
 
Svar : Jadu, det är Inez som skriker. Jag sa åt henne att påminna mig om det, eftersom jag har väldigt lätt ibland att sluta använda benen, eller jag kan slappna av för mycket och han är en ponny som man behöver rida med mycket ben. Tack vare henne har jag fortsatt rida hela tiden, genom hela banan, flera gånger. Kan till och med vart så att " aha! benen " och så har jag ridit. För slutar man rida honom så är det väldigt lätt att man får ett stopp eftersom han är en sådan ponny som känner sig trygg hos sin ryttare, eller hur man nu ska förklara. Så nej hon är ingen jävla snobb som tror hon är bäst, hon gjorde precis det jag sa åt henne att göra :)
 

Bilder del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHA :D
 
 
 
 
 Tack Mimmi för alla fina bilder!!

Tävling Heda LB 2a 12/7-2012


Stövlar

 
VS

 
 
Finns Crocodile stövlarna kvar, och vi kan få in dom, så blir det nästan helt säkert att jag köper dom.
Annars Mountain Horse stövlarna, tävlade med Mimmis sist och jag älskar dom!! (Hoppas jag får låna dom nästa gång med, hoppas du läser det här Mimmi, älskar dig (a) <33333333

Åh

Finns så himla mycket fint nu på hästfronten, verkligen super sugen på att införskaffa min massa nytt till både mig och Råbert!
Dock tar det väl lite stopp när man är lite smått pank haha! Och så sparar jag till nya stövlar också!
Hoppas innerligt att någon vill köpa mina stövlar omgående så jag har pengar till nya, ska visa i ett annat inlägg vilka det står emellan just nu!
 
Men iallafall, Kingsland har ju fått in väldigt mycket fint nu (som säkert alla bloggare har sagt, haha!).
Men jag har fastnat för lite saker som tyvärr får vänta. Somsagt, det är mycket annat som står först i kön just nu ;)
 
Den här, vill jag verkligenverkligenverkligen ha! Tycker den är sjukt tuff, liksom ett " K " mitt på tröjan, haha så jag! ;)
 
Den här färgen (<333333) ÄLSKAR JAG, och att man kan vända på den?! HUR BRA?
Love.
Haha minibild, men jag tycker mössan är jättesöt!
Den införskaffar jag mig om jag fixar västen, har inget som passar dom färgerna annars :(
 
Nu har jag visat det jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill ha, sen finns det ju mycket mer som jag gärna hade velat ha också men är WAAAAAY TO EXPENSIVE haha! :D
 

Bilder del 1

 
 
 
 
 
 
 
''
 
 
 
 
 
  Tack Mimmi för alla fina bilder!!
Resten av bilderna kommer imorgon kl 18.00 :)

Råbert

Tog moppen till stallet, fick även Mimmi att komma ut dit hihi :D
Gjorde iordning allting och precis när jag var klar med allt kom Mimmi, så vi gick och hämtade pluttponnyn i hagen.
Gjorde iordning honom och gick ner till stubbåkern (<333333), måste verkligen ta vara på den lilla tiden som man kan rida där!
Kände att han hade lite krut i kroppen efter att ha vilat både igår och i förrigår.
Han va lite stel och så, men började släppa mot slutet. Mimmi red också lite, red igenom honom tills han verkligen släppte. Jättekul när hon rider honom för han blir verkligen sjukt fin, verkligen!!
Ska få henne att rida honom lite då och då haha! ;)
Men det är verkligen kul att få se honom från marken när han är sådär fin!
 
Vi fotade en hel del men det ligger på Mimmis kamera så jag väntar på att hon ska komma hem och lägga upp dom finaste på bloggen ;)
 
 

Mimmi snodde min ponny


HEH

Stallet nu, bloggen sen. SKA FÖRSÖKA VARA DUKTIG IDAG :D
 

GRATTIS!

Elin och Lucke startade sin första LC tillsammans och dubbelnollade och kom 3a!! MASSA MASSA GRATTIS! <3
Bilden är tagen av Elins mamma Pernilla :)


No time

Hej heeeej!
Igår var jag i stan för att kolla Rix FM konserten, sjukt kul att jag hade VIP också hihi :D
Så hängde i VIP tältet, med Panetoz och Rix Morgon Zoo pratarna.
Senare på kvällen fick vi gå backstage. Stod och fotade Eric Saade, sen kom det en kärring och tog tag i axen på mig och började små skratta och ba " Nej nu får du inte ta mer bilder!" ba, wtf?'Alla stod och tog kort, tjuriga kärring -.-
Men dom bilderna kommer upp nån annan dag, är hos pappa nu och har inga av dom bilderna här tyvärr ;/
 
 
Haha min bror till vänster  och Olle till höger ;)

Insperation

Jag älskar verkligen We♥it, kan sitta och kolla genom massa bilder hur länge som helst. Underbart!
Tänkte att jag skulle sätta ihop ett par bilder då och då, just för en insperations-push typ haha :D
Tycker jag är roligt iallafall, hoppas det uppskattas :)
Så bilderna är från :weheartit.com

Inez :(

 
Kolla vad knäpp hon är :(

Sorry

Eh, ja jag har varit lite off nu på senaste. Inte haft någon motivation eller insperation. Men ska iallafall ge det ett försök nu, kommer videologga lite grann då jag fixade videofy :D vad tycks om det? Jag kan ju vara ganska knäpp, så det är ju roligare om ni säger saker ni vill att jag ska snacka om haha! Aja jag ska försöka så får vi se hur det går ;)
Just nu sitter jag utanför Inez moppeskola och steker i solen, hennes iPhone då min precis kom nu när jag var här, så den är hemma! Wiwiwiwiwi!!! Puss så länge, resulat från helgen ska jag försöka skriva sen med, eller videologga det :)
Bilden är tagen nu, hehe.


Åhhhhh

GE MIG TACK 

Åhh ge mig! :D

Ganska så jäkla sugen på de här alltså.. Om man bara hade oändligt med pengar :(

Grönan

Imorgon åker jag och Mimmi till Grönalund wiihoo!
Planerat att åka allt samt vinna choklad, måste vinna choklad!
Haha, nej men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, för jag har ingen fantasi hehehehehe.
HEJDÅ :DDDDDDDDDDD
 
 

Öhh

Jag har inget att skriva :(
GE MIG IDÈER!

Shopping ala Cheval

 
 
John Whitakers ridbyxor ny model.
 
Kingsland tävlingsskjorta, nya kollektionen. TACK MAMMA <3333

Nuså!

Hej hej hej hej!
Nu är vi hemma och jag är skapligt utvilad.
Börjar med att säga att det var en sjukt fin anläggning,allt verkligen! Jättefin paddock med jättefina hinder, tyckte inte att det var maxat, inte om man jämför med andra tävlingar jag varit på haha!
Men svåra banor..., Fyfan, verkligen.. SJUKT SVÅRA BANOR!
Det var jätte få nollor andra och sista dagen, i Lilla rundan som Inez hoppade, var det bara 2 dubbelnollor dag två, av ALLA kategorier!
I Stora rundan dag två tror jag det var typ 4?
 
Iallafall.
Dag 1 omg 1 : Han var ganska galet pigg på framhoppningen, han hade åkt transport i 3och en halv timme och sen vilat kanske en och en halv när han kom fram?
Han började galoppera bara man korta tyglarna och massa sånt, haha skönt med en pigg ponny tänkte jag ;)
Sen när vi kommer in på banan (LB = 90cm), Så vart han jätte seg???? Jag fick rida som aldrig förr typ haha för att ta oss runt :( Men en dubbelnolla men tyvärr utanför plac då det inte gick så fort. Det var ca 25-27 grader varmt också!
Men inte konstigt att han segade ihop efter att ha åkt så länge och det var så varmt, så jag är nöjd.
 
Dag 2 omg 2 : Han kändes helt okej på framhoppningen, och jag visste att det bara var en dubbelnolla och att det var en efter mig som skulle rida. Så jag gick in, red en säker dubbelnolla, tog en snävsväng (banan var väldigt svårt så jag ville inte riskera att få ett stopp eller nedslag)
Så på det kom jag 2:a (LB+5 = 95cm) Jätte kul verkligen, haha som ni kanske märkt nu så gillar Råbert blåa rosetter ;)
Så de tog oss till final, och redan när dom sa det så vart jag lite osäker, eftersom han var lite seg båda dagarna blev jag lite nervös inför L:An.
 
Dag 3 final : Det var ju LA (1m), jag var verkligen jätte nervös, men jag vet inte, jag var det inför alla klasser hela helgen? Brukar ju aldrig vara nervös annars men aja ;/
Vet inte om jag redan innan hade hakat upp mig på dom där jäkla kombinationerna, fy, hatar dom..haha!
Hade bra tänk när jag gick in iallafall, och som vanligt så var banan JÄTTEsvår. Hade fart, men märkte redan efter första hindret då han hoppade lite rakt upp i luften att han var lite trött, haha!
Men vi tog oss över 1,2,3,4 sen var kombinationen 5a och 5b, red verkligen med benen, märkte att han kollade på den då 5a var en oxer, så oxer in , räcke ut.
Trodde han skulle hoppa, men han tvärnita haha, red på igen, och han gjorde samma sak..
Men jag hakar inte upp med på det, åker till Nykyrka nu till helgen och hoppar en LB och LA :)
Jag menar, höjden är ju inga problem, han kom ju faktiskt tvåa i LB+5 då det bara skiljer 5cm haha!
 
 
Bilder från första dagen!(ovan)
Bild från andra dagen, www.fotohenke.se
Bild från LAn sista dagen, www.fotohenke.se
 
 
 
 

Packat

Allt packat o klart, imorgon drar jag till Kalmar för 3 dagars meeting, alltså ingen uppdatering. Ni får hålla tummarna och vänta tills jag kommer hem.
Ha det bra!
 

Mimmi och Råbert - Bilder

 
 
 
 
Jävlar vad snygg han är!
 
 
 
Tycker Mimmi rider honom så himla bra, han är alltid lika underbar att ha och göra med när man varit borta och Mimmi ridit honom :'D

1 AUGUSTI FAN!

Vaknade här med Cassandra, eller nej. Hon vaknade halv 10... Och då vaknade jag med haha, usch, hatar att gå upp "tidigt". ;)
Gick upp och åt frukost, anmälde mig till lite fototävlingar och sen ut till stallet.
Blev ett lätt dressyrpass, Cassi red mest så jag kände bara lite på honom i slutet. Fin kille där :D
 
 
Imorgon får han skrittas 10-15 min i paddocken tror jag, samt massor som ska packas, tvättas, smörjas osv..
 
Snygga ben ponnyn fick!
Cassi och Råbert
 
Jag och Råbert :)
Fin matchning där :')
 
Tvättade schabrak som ska med till Kalmar, här har ni 2 ;)
 
HIPPOK9 schabraket som lätt ska med ;D (Ljusblått irl)
 
Inez ska låna detta :D

31/7

Haha sorry att jag inte skrev nånting igår men hade varken tid eller ork.
 
Mimmi sov hos mig kvällen innan så vaknade här hemma med henne. Kollade OS en stund och åkte sedan till stallet. Blev att rida ut, vi var borta typ 1,5 timme haha, as skönt :D
Men min dumma lilla ponny har fått för sig att TVÄRVÄNDA hela tiden, åååh! Galopperade på en grusväg och helt plötsligt tvärstannar han och vänder, blir galen! Så håller han på.. Vet inte, han höll ju på sådär precis när vi köpte honom såhan håller väl på och testar mig igen haha åh!
När vi skulle ut på vägen igen, påvägen hem. Så gick han ut för långt så skulle jag vända tillbaka eftersom en det kom en bil, tror ni inte han börjar stegra och VÄGRAR gå tillbaka? Tur att bilen skulle svänga.. Men det är ju farligt :( Aja, nästa gång vet jag att jag VERKLIGEN måste ha med ett dressyrspö.
Mimmi satt och skratta haha, dumma unge ;)
 
Mamma kom och hämtade mig, gjorde ingenting typ.
Ringde Inez på skajp, ritade på våra tshirtar som vi ska ha på oss i Kalmar, haha gud! As kul, ska tvinga Inez att göra klart min eftersom hennes vart as bra :D
Haha, döda mig inte Inez, du är så söt så <3
 
Senare kom Cassi och vi såg på film, inte så mycket mer. Kollade OS i simning också, älskart fan! :D
 
 

SNÄLLA SNÄLLA!

http://www.tanumstrand.se/tavling/fotos/?next=&page=15 Snälla gilla min fina sommarbild på mina fina hestar som galopperar (a)  SNÄLLA GILLA MIN BILD!!! :D
Det är den när Råbert och Lucke galopperar på en grön äng! :'D Skulle uppskattas sjukt mkt!
 
DEN BILDEN :D

RSS 2.0